tisdag 14 september 2010

Matiga pannkakor


6 dl sojamjölk (eller vanlig komjölk)
3 dl vetemjöl (eller dinkelmjöl)
4 ägg
1 tsk salt
2 rivna morötter
4 stora champinjoner
2 dl quornbitar


Margarin till stekning

  • Vispa 3 dl sojamjölk och vetemjölet till en slät smet.
  • Vispa i resten av mjölken, äggen och saltet.
  • Låt smeten svälla medan du gör i ordning grönsakern
  • Skala och grovriv morötterna.
  • Skiva champinjonerna.
  • Stek quornbitarna och champinjonerna mjuka i lite margarin.
  • Tillsätt de rivna morötterna och champinjon-quornröran i pannkaks smeten
  • Stek i medelvärme.


Servera med keso och en god sallad.

5 kommentarer:

Mollys Blog sa...

Mmmm...jag älskar pannkakor! =)

Librarybeth sa...

Ah, vilken fin matblogg!!! Jag kikar in emellanåt, men absolut inte när jag sitter på mitt kvällspass på jobbet och börjar bli hungrig... haha! Fina bilder

Lisa sa...

mums!

Fifi sa...

Mmm, jag har snöat in lite på pannkakor på sistone, jag gillar att ha i havregryn och rivna morötter!

Malliss sa...

mm det lät gott!
sv: jag är jättenöjd med det mörka nu men klart att man saknar det röda med lite.