torsdag 31 mars 2011

Vegetarisk matkasse, andra veckanI bilden: vegetarisk tacopaj á la matkassen från Framtidens mat.

Förra veckan beställde vi matkasse från Framtidens mat igen. Leveransen kom som den skulle, matvarorna var fräscha och recepten trevliga. Denna gång tyckte vi att portionerna var större än vad de var när vi testade kassen för första gången, vilket är bra. Det som jag uppskattar mest är att man genom matkassen får laga maträtter som man kanske inte skulle göra annars, såsom tacopaj, rödbetsrakor och jordärtskockssoppa. Vi kommer garanterat beställa kassen igen om några veckor när vi vill variera oss.

Uppdatering:
Trots att jag trodde att vi skulle göra det, beställde vi ingen mer matkasse efter detta. Vi saknade mera fullkorn och proteiner generellt, och helvegetariska proteiner i synnerhet.

2 kommentarer:

Fifi sa...

Jag funderar lite på att testa det där med matkasse framöver, när föräldraledigheten är över och vi båda har börjat jobba igen, det verkar så smidigt!

Jag räknar inte med att ha en platt och perfekt bikinimage att flasha den här sommaren, men jag hoppas att magen på sikt kan bli hyfsat snygg igen!

Fifi sa...

Lilla My är så tuff tycker jag, så att du får presenter med henne tycker jag att du ska se som en komplimang :)

Jag tror att jag kommer att bli någolunda smal igen hyfsat fort, jag har inte gått upp så vansinnigt mycket och min mage är inte så jättestor om man jämför med många andra, så jag är inte särskilt orolig. Det får ta den tid det tar!