En enkel och jättefräsch avslutning på en måltid, helst en italienskt inspirerad sådan.
Ingredienser:
250 g mascarpone
2 dl lemoncurd
Blanda ihop mascarpone och lemoncurd.
Fördela moussen i 4-6 glas, beroende på hur stora portioner du vill ha.
Jag använde en hemlagad lemoncurd som vi fått i present, men det går att köpa färdigt på burk. Eller varför inte göra en egen med hjäp av receptet
här.
3 kommentarer:
Mm, det där måste ju vara helt fantastiskt!
Hej Marikka! Snart är det påsk och vi på Vegetarisk Vardag tänkte sätta ihop en fullständigt hönsfjädrad och äggstra festsprakande påskbordspost med tips från flera gröna bloggare där ute. Vill du vara med? Hör av dig med ett av dina bästa påskrecept till pask@vegetariskvardag.se (självklart creddar vi och länkar till din blogg under receptet). Trevlig vår!
Detta blev nyårsefterrätten och frukostefterrätten på nyårsdagen. Supergott!
Skicka en kommentar